Storitve

Da bo vaše bivanje na posesti čim bolj brezskrbno, smo dodali piko na i in našo ponudbo dopolnili z dodatnimi storitvami, ki vam bodo zagotovo pregnale tiste majhne, velike skrbi.

Posest Kunigunda - Razgledni pano

RENT-A-BICIKL

S svojimi slikovitimi grički in hribčki, iz katerih se razprostirajo panoramski razgledi, Celje z okolico velja za odlično izhodišče za kolesarjenje. Zato našim gostom nudimo izposojo kvalitetnih električnih gorcev, s pomočjo katerih oddih na svežem zraku dobi nov pomen. V ceno najema sta vključena tudi čelada in ključavnica.

Posest Kunigunda - Razgledni pano

BICIKL BANA

Če se radi ženete po brezpotjih, zagotovo poznate tisti občutek, ko je zabave konec in se zaveste, da je vaš konjič med dirjanjem po brezpotjih dobil blatno patino. Pri nas lahko vse zakrivljene umazane grehe odstranite s pomočjo visokotlačnega čistilnika, ki bo poskrbel, da se bo v domačo kolesarnico ali garažo vrnil še bolj bleščeč kot prej.

Posest Kunigunda - Razgledni pano

ŠATL SERVIS

Po predhodnem dogovoru vam lahko uredimo prevoz iz letališča do naše posesti. Naši izkušeni vozniki bodo poskrbel za udoben in varen prevoz na lokacijo in nazaj do letališča, da lahko vi ostanete brez skrbi od samega začetka do samega konca vašega načrtovanega oddiha.

Posest Kunigunda
Šentjungert 10a
3201 Šmartno
tel 041630244
---
info@posestkunigunda.com

Sledi nam