ŠTUK

še V največji sobi boste našli udobno zakonsko posteljo za dobro mero pa smo zraven dodali več kosov pristnega rustikalnega pohištva, zaradi katerega boste imeli občutek, da ste se vrnili v 19. stoletje. Tudi manjši sobi, ki imata enojno posteljo, po domačnosti ne zaostajata za svojo večjo sestro in z obnovljeno staro šaro pričarata domače vzdušje in občutek, da se je ustavil čas. Sobe imajo skupno kopalnico in WC, ki premoreta vse sodobno udobje za dober izgled in počutje, ter balkon, kjer se odpira pogled na čudovito Šmartinsko jezero. V pritličju Štuka se nahaja rustikalno opremljena kuhinja, iz katere je urejen dostop na teraso, da lahko v svojih kulinaričnih mojstrovinah uživate v najlepšem razgledu. Poleg kuhinje se nahaja dnevna soba z raztegljivo sedežno garnituro, kjer lahko prenoči ena oseba in pa ločena toaleta za moške in ženske. Po želji vas lahko za dobro jutro pozdravi košarica dobrot, do roba polna izvrstnih domačih izdelkov iz lokalnih kmetij.

POSEST KUNIGUNDA - HENRIK

SOBA HENRIK II.

SOBA HENRIK II. je ena izmed treh sob v štuku, kjer se pogled odpira na čudovito Šmartinsko jezero. Tu boste našli dve udobni postelji za dobro mero pa smo zraven dodali več kosov pristnega rustikalnega pohištva, zaradi katerega boste imeli občutek, da ste se vrnili v 19. stoletje.

SOBA HEMA

SOBA HEMA je skromnejša sobica, ki se ponaša z eno posteljo. Kljub temu po »domačnosti« nikakor ne zaostaja za svojimi večjimi sestrami in vam prav tako omogoča, da se zazibate v globok spanec ob prasketanju starega radia.

POSEST KUNIGUNDA - HEMA
POSEST KUNIGUNDA - CAMINO

SOBA CAMINO

SOBA CAMINO se bohoti z eno udobno posteljo in toplo opremo iz naravnih materialov. Za piko na i poskrbi obnovljena stara šara, ki pričara prijetno domače vzdušje in občutek, da se je ustavil čas.

REZERVACIJA

Posest Kunigunda
Šentjungert 10a
3201 Šmartno
tel 041630244
---
info@posestkunigunda.com

Sledi nam