ŽURKE & SLAVJA

Kjer se fešta začne. Kjer zaigra srce.
Žurka, ki bo še dolgo ostala v spominu.

Naš plac, opremljen je z vsem, kar potrebujete, da s polnimi pljuči praznujete rojstni dan, obletnico, fantovščino, dekliščino, krst, obhajilo, birmo, ločitveno zabavo, srečanje s sošolci, druženje s prijatelji ali družino ali kakršnokoli drugo priložnost, ki bi jo radi proslavili v velikem slogu v objemu narave.

Najamete lahko posamezen punkt ali celotno posest.

Plac

Gospodarsko poslopje ali po domače Plac je razgiban skupni prostor v dveh med seboj povezanih nivojih, kjer se na poročnih, rojstnodnevnih in drugih slavjih med seboj lahko druži do 80 gostov. Prostor pa je kot nalašč tudi za izvedbo poslovnih sestankov, konferenc ali team bulidingov, kjer se v idiličnem ambientu krepijo stara in vznikajo nova prijateljstva.

PUBec

V kletnih prostorih Placa se nahaja PUBec, kjer lahko v edinstvenem rustikalnem ambientu pričarate nepozaben večer, kjer za zabavo poskrbita DJ s širokim izborom vinilk in kuhar s super izborom okusnih jedi, vse skupaj pa začinite s hišnim pivom BONAPARTE.

Barbi-Q

Barbi-Q je punkt, ki z žar kompozicijo in letno kuhinjo omogoča pripravo tako rekoč kakršne koli žar vragolije.

Šmarn’ca teater

Ste že kdaj videli oder s tako kuliso? To mesto je kot nalašč za izvedbo enkratnih dogodkov – od intimnih koncertov in okroglih miz do spremljanja napetih derbijev in obeleževanja nepozabnih trenutkov na velikem platnu za katerega poskrbimo mi . Na tribunah se najde dovolj prostora za 50 parov radovednih oči, ter 30 mest za tiste, ki imajo raje šank stojišča.

*termin uporabe: maj-oktober

Posest Kunigunda
Šentjungert 10a
3201 Šmartno v Rožni dolini
tel 041630244
---
info@posestkunigunda.com

Sledi nam