OHCET

Kjer se svatba začne. Kjer zaigra srce.
Vajin najlepši dan, malo drugače.

Na hribčku nad Celjem stoji popolnoma nov plac, narejen za ustvarjanje najlepših spominov. Odmaknjenost v naravo in sproščen ambient pomenijo, da se z najbližjimi tu lahko poveselita brez zadržkov in vajino večno ljubezen na vse grlo proslavita malo drugače.

Iz izkušenj vemo, da za vrhunsko svatbo ni potrebno veliko: če poskrbiš za dobro vzdušje, se vse ostalo zloži samo od sebe. Da se bodo svatje imeli fajn pa se morata v prvi vrsti imeti fajn vidva. Zato bomo naredili vse potrebno, da bosta lahko na ta veliki dan zares počela to, kar sta prišla počet – slavila in se veselila z najbližjimi.

Ta srečni dogodek si zasluži, da žari še kje več kot le na poročnih fotografijah. Pri nas imata na voljo vse, da resnično popustijo zavore, nastanejo nepozabne zgodbe in skačejo iskrice. Da zaigra srce.
Da bo dovolj časa za organizacijo, vama in vajini ekipi omogočamo, da s pripravami pričnete takoj zjutraj na dan dogodka.

Lokacija ima vse potrebno, da svate pogostita z večerjo in organizirata žur, ki lahko zaradi relativne umaknjenosti posestva Kunigunda traja do jutranjih ur.

POSEST KUNIGUNDA - OHCET
POSEST KUNIGUNDA - OHCET

Povabita do 80 svatov, ki se bodo z vama veselili v razgibanem skupnem prostoru, razdeljenem na dva, med seboj povezana nivoja, medtem ko lahko kletni pub sprejme do 60 žejnih grl. Za plesno razigranost bosta poskrbela star jukebox in bogat izbor vinilnih plošč.

Vajin najlepši dan lahko skleneta v razkošni zakonski postelji in se zbudita v čudovit razgled. Na 50 m2 vaju v SPAlnici čaka vse potrebno za popolno sprostitev v dvoje – vrhunska IR savna, Zerobody dry float terapija, polno opremljena kopalnica in udobni počivalniki. Naj se vajini medeni tedni začnejo takoj!

Nepozabna ohcet ni brez žrtev. Za udobje prvih 5 padlih borcev je poskrbljeno na lokaciji, ostali pa lahko ob predhodni rezervaciji noč (ali jutro) prebijejo v kateri izmed nastanitev v bližini.

Da svatje ne bodo lačni in žejni, vama lahko pomagamo z nasveti in priporočili. Po želji vaju z veseljem povežemo z odličnimi ponudniki hrane in pijače ter ostalimi zunanjimi izvajalci kot so glasbeniki, cvetličarji in fotografi. Prav zagotovo pa bomo zrihtali prijeten ambient in zagotovili dobro energijo. To velja tudi za najmlajše, ki se tovrstnih dogodkov ponavadi kar hitro naveličajo.

Civilni obred je možen na lokaciji, za najbližji cerkveni obred pa bo treba v Šmartno v Rožni dolini, ki je od posesti oddaljen približno 3 km oziroma slabih 10 minut z avtom.

ZAUPAJTA NAM, SVOJE ŽELJE

Soglasje

14 + 14 =

Posest Kunigunda
Šentjungert 10a
3201 Šmartno
tel 041630244
---
info@posestkunigunda.com

Sledi nam