KŠEFT

Na hribčku nad Celjem stoji popolnoma nov plac, kjer se v sproščenem vzdušju in idiličnem ambientu krepijo stara in vznikajo nova prijateljstva. Je idealna lokacijo za izvedbo poslovnih sestankov, seminarjev, konferenc, delavnic, druženja s poslovnimi partnerji ter teambuilding in teambonding doživetij.

Na razgibanem terenu, posejanem z različnimi večjimi in manjšimi zanimivimi punkti, se lahko izbrani kolektivi povežejo kot še nikoli doslej. Posest je kot nalašč tako za izvedbo strukturiranih team buildingov, ki prek skupnih izkušenj in učenja novih veščin krepijo komunikacijo in motivacijo znotraj timov, kot za izvedbo team bondingov, ki z zabavnimi doživetji poglabljajo medsebojno zaupanje in vzpostavljajo pozitivno klimo.
Čeprav teambuilding in teambonding aktivnosti ne izvajamo sami, vam v okviru ponudbe z veseljem svetujemo pri izbiri ponudnikov in programov, ki bi bili najbolj primerni za vaš kolektiv. Zagotovo pa bomo poskrbeli, da boste imeli na voljo vse, da lahko resnično padejo maske in skačejo iskrice.

13
Spletite nove in okrepite obstoječe vezi v objemu neokrnjene narave.

13A
Z bicikli v sproščenem vzdušju skupaj odkrivajte skrite lepote Celjske kotline.

13B
Na lokaciji je na voljo vsa tehnična oprema, ki jo potrebujete za organizacijo motivacijskih predavanj, koristnih delavnic in nepozabnih zabav.

13C
Poskrbite za idilično druženje na prostem ali v sodobno zasnovanih zaprtih prostorih.

13D
Večji kolektivi lahko team building istočasno izvedejo razdeljeni v manjše ekipe v sklopu številnih točk, ki omogočajo izvedbo raznih športnih in zabavnih aktivnosti.

13E
Posest se ponaša z edinstvenim vintage pubom, kjer se žurke in neformalni deli druženja lahko brez skrbi zavlečejo dooooolgo v noč (ali jutro).

13F
Za poglobitev odnosov in spletanje močnih vezi je potreben čas, zato omogočamo izvedbo večdnevnih team building programov, saj pri nas lahko naenkrat prespi kar 25 članov ekipe.
Če vas pot zanese na enega od številnih gospodarskih sejmov, ki se odvijajo v Celju, jo lahko po dolgem dnevu kšeftanja v le nekaj minutah popihate iz mestnega vrveža in na svežem zraku zadihate s polnimi pljuči. Posest Kunigunda vas kliče, da se sprostite v objemu narave ter gnečo in direndaj zamenjate za prostrane razglede in pomirjujočo zvočno kopel gozda. Nazdravite uspešnemu dnevu v intimnem domačem ambientu in se zbudite v čudovito jutro s svežo glavo polno novih poslovnih idej.

Posest Kunigunda
Šentjungert 10a
3201 Šmartno
tel 041630244
---
info@posestkunigunda.com

Sledi nam