IZLET NA LEPŠE

Kjer se pustolovščina začne. Kjer zaigra srce.
Oddih v objemu narave, poln lepih spominov.

Tik ob Celju se vzpenja hribček z imenom Kunigunda. Na njem je zrasla edinstvena posest, ki služi kot idealna odskočna deska za vse vrste dogodivščin. Okolica k raziskovanju kliče tako navdušence nad naravo kot rekreativce, ki obožujejo aktivnosti na prostem, sama posest pa premore vse udobje za globoko sprostitev in brezskrbno uživanje.
Vzemite pot pod noge na eni od številnih pohodniških poti in si naberite šopek najlepših razgledov na Celjsko kotlino. Če vam hoja ne diši, se bo za vas našlo kolo, s katerim lahko uživate v panoramski vožnji ali dih jemajočih spustih. Poleg neokrnjene narave so namreč ti konci posejani s številnimi kulturnimi in adrenalinskimi punkti, ki poskrbijo, da vas na vsakem koraku preseneti nekaj novega.
Dan, vikend ali teden na posesti Kunigunda je vedno namenjen temu, da si resnično date duška in zadihate s polnimi pljuči. Redkokje se najde plac, kjer vas lahko tako blizu lahko ponese tako daleč.

Za prespat’

Po dnevu polnem doživetij poskrbite za globok počitek in prenočite v eni od prijetnih dvoposteljnih sobic. Če ste res “zmahani” pa se odločite za nočitev v SPAlnici z vrhunsko IR savno, Zerobody Dry Float terapijo in polno opremljeno kopalnico. Ne glede na to, v kateri sobi prebijete noč, boste mestni vrvež zamenjali za ptičje petje in se prebudili v čudovito jutro prostranih razgledov.

Za zajtrkovat’

Za dobro jutro vas bo pozdravila košarica dobrot, do roba polna izvrstnih domačih izdelkov iz bližnjih kmetij. Vsebino košarice določite sami, tako da nam dan prej nam zaupate vaše želje.

Posest Kunigunda
Šentjungert 10a
3201 Šmartno
tel 041630244
---
info@posestkunigunda.com

Sledi nam