Splošni pogoji prijave

 

Prijava

1. Z vnosom podatkov v spletno prijavnico stranka potrdi svojo udeležbo na razpisanem dogodku.

2. Na razpisan dogodek se je možno prijaviti do zapolnitve prostega števila mest.

3. Udeleženec pridobi pravico do udeležbe na dogodek s potrdilom o vplačilu kotizacije.

4. V kolikor se na dogodek prijavi več udeležencev od predvidenega prostega števila mest, ima prednost udeleženec, ki se je prijavil prvi (vrstni red glede na čas prijave). Preostali udeleženci se lahko po dogovoru z organizatorjem odločijo za udeležbo v naslednjem predvidenem terminu dogodka ali za vračilo zneska kotizacije. Prijavljeni udeleženec bo o tem pravočasno obveščen.

 

Način plačila

1. Udeležbo na dogodku boste lahko plačali predhodno prek TRR ali z darilnim bonom Posesti Kunigunda. Cena udeležbe se razlikuje glede na izbor dogodka.

2. Rok za plačilo prijavnine je najkasneje 5 delovnih dni od prijave na dogodek.
Račun boste v elektronski obliki prejeli na vaš e-poštni naslov.

3. Če plačila v roku 5 delovnih dni od prijave ne prejmemo, se vaša prijava prekliče in mesto na dogodku ni zagotovljeno.

4. Plačilo prijavnine na licu mesta ni mogoče.

 

Darilni boni

1. Veljavnost darilnega bona se šteje do datuma izvedbe dogodka in ne do dneva, ko je bila opravljena prijava na dogodek.

2. Darilnega bona, ki na dan dogodka ne bo veljaven, žal ne moremo sprejeti, zato se v izogib neprijetnostim o veljavnosti bona prepričajte prej in po potrebi uredite podaljšanje.

3. Menjava darilnega bona za gotovino ni možna.

4. Če ste se prijavili na delavnico nižje vrednosti od darilnega bona, boste ob registraciji na dan dogodka darilni bon zamenjali z dobropisom razlike, ki jo lahko unovčite za druge gostinske storitve.

 

Odpoved dogodka

1. Pisna odpoved rezervacije termina 4 ali več dni pred začetkom dogodka je brezplačna. Plačilo se vrne v obliki dobropisa, ki se ga lahko koristi ob prijavi na katerikoli drug dogodek v organizaciji Posesti Kunigunda. Odpoved rezervacije mora biti podana v pisni obliki na email naslov: info@posestkunigunda.com.

2. V primeru, da stranka rezervacijo prekliče od 72 do 48 ur pred dogodkom, se ji v obliki dobropisa vrne 50% vrednosti naročila.

3. V primeru, da stranka rezervacije ne prekliče, ali da jo prekliče manj kot 48 ur pred dogodkom, ji plačane vrednosti ne vrnemo.

 

Odpoved dogodka s strani organizatorja

1. V kolikor se za posamezni dogodek ne prijavi dovolj udeležencev, si organizator pridržuje pravico do odpovedi dogodka oziroma določitve novega termina.

2. Organizator ima pravico objaviti nadomestni dogodek. Prijavljeni udeleženci bodo o morebitni odpovedi in novem aktualnem terminu pravočasno obveščeni s strani organizatorja preko e-pošte ali telefona.

3. V primeru odpovedi dogodka vsi prijavljeni udeleženci dobijo povrnjen znesek kotizacije, razen v primeru, če se udeleženec odloči in prijavi na naslednji nadomestni ali cenovno primerljiv dogodek.

 

Hrana in alergije

1. Pri pripravi živil lahko pride do kontaminacije z različnimi alergeni (gluten, jajca, mlečni izdelki, oreščki, ipd.), zato se je potrebno pred samim dogodkom o morebitnih alergijah posvetovati z našim osebjem.

2. Kuhinja Posesti Kunigunda ni posebej prilagojena različnim prehranskim posebnostim posameznika, saj se tako prostor kot vsa oprema uporablja v različne namene.
Posest Kunigunda ne zagotavlja sto-odstotno neoporečnost živil, zato ne odgovarja, če pride do kakršnih koli reakcij v povezavi z alergijami na hrano.

 

Varstvo osebnih podatkov

1. Med dogodkom je dovoljeno snemanje ali fotografiranje, tako s strani Posesti Kunigunda kot tudi s strani ostalih udeležencev.

2. Z oddajo prijave se strinjate, da lahko fotografije in posnetke, ki bodo nastali med dogodkom, Posest Kunigunda uporabi v lastne promocijske namene.

3. S to prijavo bo podjetje Pinocchio d.o.o., Gosposka ulica 1, 3000 Celje, kot upravljavec osebnih podatkov izključno za potrebe komuniciranja z vami (statistično obdelavo, segmentacijo potrošnikov, pošiljanje gradiva in vabil, telefonsko in elektronsko anketiranje) uporabljalo vse od vas pridobljene informacije ali gradivo. Vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bo uporabljalo v nasprotju z vašo voljo. Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica. V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih naše podjetje kot upravljavec zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe. Zbiranje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. Če privolitve z opisano obdelavo osebnih podatkov ne boste podali, vas ne bomo mogli obveščati o novih izdelkih in reklamnih akcijah, prav tako pa ne bomo mogli komunicirati z vami. Obveščamo vas, da lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov.